Doodzonde

Hélène Hendriks vond zichzelf ook niet zo goed in Café Hendriks & Genee

12 juni 2019 12:03 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Hélène Hendriks geeft ruiterlijk toe dat ze niet haar sterkste moment kende in de tweede aflevering van Café Hendriks & Genee: „Ik ging de fout in.”

AD-columniste Angela de Jong noemde de tussenkomst in het interview tussen Wilfred Genee en Art Rooijakkers zelfs een doodzonde. Het zat zo: Wilfred legde zijn gast Art Rooijakkers het vuur aan de schenen over zijn ruzie met Dennis Weening. Maar net toen het interessant dreigde te worden kwam Hélène er tussen kwam met een totaal oninteressante vraag. En weg was het goede interview.

Eerlijk zijn

Genee en Hendriks namen de blunder en de column van Angela de Jong maandag samen door in Veronica Inside. En Hélène stak de hand in eigen boezem: „Met delen van wat zij geschreven heeft ben ik het zeker wel mee eens. Ik ging ook de fout in. Ja, dan moet je ook zo eerlijk zijn en een vent genoeg zijn om te zeggen dat het ook zo was.”

Geen doodzonde

Genee nam het op voor Hélène door te zeggen dat hij het zeker geen doodzonde vond. Volgens hem moeten ze als duo gewoon nog een paar keer oefenen in Café Hendriks & Genee en dan komt het allemaal goed.

De derde aflevering van Café Hendriks & Genee is zondag om 22.00 uur op Veronica

Meer over