HNTM-winnaar Montell wil doorbreken in Models In Cape Town

Na de succesvolle realityserie Models in Paris komt RTL met een opvolger. In Models in Cape Town worden ditmaal zes Nederlandse modellen gevolgd die proberen door te breken in Kaapstad.

Ook de eerste mannelijke winnaar van Hollands Next Top Model, Montell, ontdekt het modellenleven in de stad met de mooiste stranden ter wereld. Hij is niet het eerste bekende model dat gevolgd wordt in de RTL-serie. In de voorganger Models in Paris zagen kijkers namelijk hoe het model Famke Louise afging in de Franse modehoofdstad Parijs.

HNTM Montell

Montell zal het modellenhuis in het hart van Kaapstad delen met de commerciële modellen Farrieda Smit, Michelle Zwaal, Veroni Leijnse, Cherie Fransen, Bob van der Hoek en Rien Welsink. Alle modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij door proberen te breken in Zuid-Afrika.

Kaapstad

Kaapstad is in de winter dé plek voor grote modemerken. Zij komen naar de stad om hun zomercollecties vast te leggen, terwijl modellen massaal proberen om klussen binnen te halen. Het programma Models in Cape Town geeft een kijkje achter de schermen en laat zien hoe het voor de modellen is om castings af te lopen en hoe zij omgaan met afwijzingen en overwinningen.

Models in Cape Town

Models in Cape Town is vanaf 26 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Lees ook: Anna Nooshin presenteert plussize modellenwedstrijd.

Meer over:

Reageren