Hoe gaat Wiet uit GTST: De tussenstand

25 februari 2016 10:33 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Meerdijk app

Kijkers kunnen nog tot vrijdag 26 februari stemmen, maar nu is al duidelijk dat er twee scenario's favoriet zijn om het vertrek van Wiet uit GTST in te luiden.

GTST laat de fans van de soap bepalen hoe Wiet van Houten (Pip Pellens) op dinsdag 1 maart Meerdijk verlaat. Dat kan op drie hele verschillende wijzes.

Tussenstand GTST app

Inmiddels is duidelijk dat kijkers haar geen happy end lijken te gunnen. De kans dat Wiet door de mysterieuze Pim (gespeeld door haar eigen vriendje Pim Wessels) wordt meegevoerd op een romantische liefdestocht naar de Verenigde Staten is minimaal. Die verhaaloptie blijkt namelijk het minst populair.

De dood of Martine Hafkamp

Dan blijven er dus twee over: Wiet kan worden opgepikt door haar broer Jack (Mark van Eeuwen) die haar komt halen omdat hij Wiet wil voorstellen aan Martine Hafkamp. Dat klinkt al riskant, maar in het derde scenario is ze haar leven helemaal niet zeker. Haar schizofrene, narcistische ex-minnaar Zeger van Zuylen blijkt in de limo te zitten. Mede dankzij Wiet viel hij van een klif in Ierland, reden genoeg om het haar betaald te zetten.

Gelijkspel

Momenteel gaan Jack en Zeger zo goed als gelijk op. Maar er kan nog van alles gebeuren. Stemmen kan per SMS of gratis via de Meerdijk app. 

 

Meer over