Voel, kijk, ruik, proef, luister

Hoe is het nu met de cast van Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard?

15 september 2023 13:54 | amusement | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA/FREEK VAN ASPEREN
Na vier seizoenen kwam er een einde aan de 'originele' serie van Het Huis Anubis. Eerder belichtten we al hoe het gaat met deze cast. Maar na deze serie was er nog Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. Het programma werd samen met Studio 100 gemaakt en was een spin-off van Het Huis Anubis met 2 seizoenen en 173 afleveringen. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met deze cast?

In de spin-off heeft Victor het huis verkocht aan Kai. Er wonen vijf jongeren in het bekende spookachtige huis met ieder een speciaal zintuig. Samen moeten ze het mysterie van de donkere druïden ontrafelen. 

Cast 

In juni 2011 was de laatste aflevering te zien en sindsdien hebben de hoofdrolspelers niet stilgezeten.

Sterre de Wit - Jennifer Welts

Het zintuig van Sterre was tast. Als Sterre ze iemand aanraakte wist ze meteen of iets goed of kwaad was. Ze droeg ook altijd handschoenen daarom.

Jennifer Welts is doorgegaan met acteren. We hebben haar recent nog kunnen zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en Flikken Rotterdam. In GTST speelde ze de halfzus van Shanti. Ze kwam tijdelijk in de serie omdat Shanti haar vader leerde kennen en daar was Noortje, Jennifer dus, de dochter van.  

Jennifer Welts
Jennifer Welts

 

Anastacia van Emeryck-Reehorst - Sanne Samina Hanssen

Anastacia was een karakter dat van adel was en erg zeker van haar zaak. Haar versterkte zintuig was zicht waardoor ze heel scherp kon zien. Om dit te verhelpen, droeg ze altijd een zonnebril.

Sanne Samina Hanssen is doorgegaan met acteren en ze heeft onder meer gepresenteerd bij L1. Het Nederlandse publiek kan haar gezien hebben in BuZa en Vliegende Hollanders. Ook speelt ze in de Netflix-serie Twee Zomers

Sanne Samina Hanssen
Sanne Samina Hanssen

 

Raphael Salomons - Roel Dirven

Het zintuig dat bij Raphael speciaal was, was zijn gehoor. Hij hoort van alles als hij zijn koptelefoon niet draagt en daarom zien wij hem daar zeker in seizoen 1 heel veel mee.

Roel Dirven was na zijn avontuur bij Anubis meerdere malen als gastrol te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en kreeg uiteindelijk een vaste rol als Flo Wagenaar waarbij Roel veel samen acteerde met Ferry Doedens. Ook speelde Roel enige tijd in Soldaat van Oranje, doet hij regelmatig nasynchronisatie werk en was hij een vast gezicht van de reclames van bouwmarkt Gamma

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Roel Dirven (@roel_dirven)

 

Pim Versteeg - Alex Molenaar

Bij Pim is zijn zintuig reuk. Hij gebruikt heel veel deo om te voorkomen dat hij last heeft van geuren van buitenaf. 

Over Alex is iets minder bekend behalve dan dat hij na Anubis nog wel wat theaterwerk heeft gedaan. 

Alex Molenaar, recentere foto's zijn niet vindbaar
Alex Molenaar, recentere foto's zijn niet vindbaar

 

Marcel Keizer - Juliann Ubbergen

Bij Marcel is het zintuig zijn smaakpapillen. Dat maakt dat hij alles met sambal eet. 

Juliann Ubbergen is vooral doorgegaan als stemacteur. Ook stond hij op de planken in Aladin als de geest. 

Juliann Ubbergen
Juliann Ubbergen

Meer over