2021

Hoe moet het nou met het nieuwe seizoen van Wie Is de Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? staat in de planning voor januari 2021, maar de nieuwe serie kan waarschijnlijk niet worden opgenomen in mei (zoals gewoonlijk) en het is maar de vraag wanneer het wel kan. 

Voorlopig zit Rik van de Westelaken nog niet voor een rood of groen scherm ergens in een ver buitenland, want de opnamen voor het nieuwe seizoen van het spelprogramma zijn uitgesteld. De deelnemers kunnen tenslotte de meeste landen niet meer in. 

Waar kun je naartoe?

"We onderzoeken daarom alle opties en daarbij kan het nog alle kanten op. Het gaat er vooral om of we het met de opnames op tijd redden", zegt een woordvoerder van Avrotros. Het gaat achter de schermen vooral om de vraag of de reisbestemming nog haalbaar is en waar kun je nog naartoe reizen en redden we het dan nog?"

Zweden

Volgens de omroep is er van uitstel van de uitzendingen van Wie is de Mol? voorlopig nog geen sprake maar dan moet er dus wel een bestemming gevonden worden. Nederland lijkt geen optie omdat Wie is de Mol?-fans dat meteen in de gaten zouden hebben. Een land als Zweden zou wel kunnen, daar gaan nog steeds vliegtuigen naartoe en in het Scandinavische land zijn een stuk minder regels dan in andere landen. 

Meer over: