Laseren?

Hoe moet het nu met al die tatoeages van Wesley en Yolanthe?

5 Maart 2019 18:17 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Dat het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau voorbij is, is al erg genoeg voor het stel, en dan zitten ze ook nog met al die tatoeages van elkaar. Hoe moet dat verder?

Wesley is er op tatoeage-gebied het ergst aan toe. Hij liet in 2011 het hoofd van Yolanthe vrij groot op zijn buik tekenen. Misschien is het een geluk bij een ongeluk dat de tatoeage niet erg lijkt op Yo zodat toekomstige vriendinnen van Wesley zich niet al te zeer bekeken zullen voelen door ex Yolanthe.

Ik hou van jou

Het andere probleem van Wesley staat op zijn rechterarm. In dit geval gaat het om de tekst 'Ik hou van jou. X Yolanthe'. In haar handschrift met een afdruk van twee rode lippen.

Ik dank God voor Wesley

Yolanthe op haar beurt liet in 2010 de tekst 'Te agradezco Dios por Wesley' (Ik dank God voor Wesley) van haar schouderblad tot haar bil zetten. In dit geval is het probleem een stuk minder groot omdat het woord Wesley vervangen kan worden door iedere andere naam. Destijds gaf Yolanthe als reden voor haar tattoo dat ze hiermee haar eeuwige liefde voor hem wilde betuigen.

Meer over