Prinses is goedgebekt

Hoera! Prinses Alexia viert haar vijftiende verjaardag

26 juni 2020 09:31 | amusement | Door Andrea Peelen

© ANP

Hoera! Prinses Alexia, de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is vrijdag vijftien jaar geworden. Ter gelegenheid van haar verjaardag is er een nieuwe foto van de prinses naar buiten gebracht.

De foto is gemaakt in de tuin van paleis Huis ten Bosch. Het plaatje zou op Koningsdag geschoten zijn, voorafgaand aan de nationale toast.

Social media

Alexia staat erom bekend dat ze graag bezig is met social media. Zo heeft ze meerdere Instagramaccounts gehad, die steeds werden opgeheven als bekend werd dat de prinses erachter zat.

Ook zou ze actief zijn op Tiktok. Begin deze maand verschenen er filmpjes van haar waarin ze samen met haar vriendinnen mee playbackte op Flo milli’s In the party. Het grove en seksistische taalgebruik deden hier en daar wat stof opwaaien en ze haalde zelfs de internationale media. 

Goedgebekt

Verder weten we dat prinses Alexia goedgebekt is. Op Koningsdag had ze bijvoorbeeld geen enkele moeite om in gesprek te gaan met vlogger Enzo Knol. Die knoopte via de videochat een gesprek aan met koningin Máxima, maar Alexia nam het al snel over en vertelde onder andere dat ze haar vader en moeder hele goede ouders vond.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Prinses Alexia viert vandaag haar 15e verjaardag. #verjaardag #gefeliciteerd #prinsesalexia #prinses #princess #alexia #birthday 📸RVD

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Meer over