Lief stel

Hoge gunfactor voor Vanity en Santosh in Kopen Zonder Kijken

29 mei 2023 22:32 | amusement | Door Susanne Jansen

© RTL
In Kopen Zonder Kijken werd er vanavond gezocht naar een woning voor Vanity, Santosh en hun twee jonge kinderen. Vijftig vierkante meter was voor het gezin écht te klein aan het worden en de hulp van Martijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen en Roos Reedijk was van harte welkom. Maar de zoektocht ging niet zonder slag of stoot.

Vanity en Santosh hadden al meer dan vijftig woningen bezichtigd en het voelde als zoeken naar een naald in een hooiberg.

Vijftig vierkante meter

Voor Vanity, Santosh en hun twee jonge kinderen begon de vijftig vierkante meter echt te klein te worden. De woning in Zoetermeer had namelijk maar één slaapkamer, waardoor het gezin met z'n vieren in dezelfde kamer sliep. De wens van Vanity was eigenlijk om in een eengezinswoning terecht te komen, met het liefste vier slaapkamers en een tuin. 

Consessies

Maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Nieuw dit seizoen is de concessie klok en op het moment dat deze de 0 bereikt, betekent dat dat bouwkundige Bob Sikkes en makelaar Alex van Keulen het niet is gelukt om een woning te vinden. Vanavond was het zover en kwam de klok op 0 terecht en Alex moet Vanity en Santosh vertellen dat het niet was gelukt om aan alle wensen te voldoen. "Als ik vanavond in bed lig zie ik nog de beteuterde blik van jou voor me," zei hij tegen Vanity. 

Dolgelukkig

Maar dan! Onverwachts komt er dan toch een eengezinswoning vrij. Alex en Bob besluiten om de woning direct te bezichtigen. Er wordt direct een bod uitgebracht en deze wordt geaccepteerd. Santosh en Vanity zijn dolgelukkig en ook de kijkers thuis voelen de blijheid van het koppel door de televisie heen. 

De volgende aflevering van Kopen Zonder Kijken is maandag 5 juni om 20.30 uur te zien op RTL4. 

Meer over