Met oude bekenden

Holland’s Got Talent krijgt een All Stars editie

23 oktober 2023 10:44 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Het huidige seizoen van Holland’s Got Talent zit nog volop in de halve finales, maar fans kunnen zich nu al verheugen op een speciale All Stars editie.

En die kunnen we dit jaar nog verwachten.

Comeback

Kijkers die de afgelopen jaren Holland’s Got Talent hebben gevolgd zullen veel oude bekenden terug gaan zien. Voor sommige oud-winnaars van de talentenshow is het voortvarend gegaan met hun carrière, maar hoe gaat het nu met ze? En treden ze nog steeds op?

Acht oud-deelnemers

In Holland’s Got Talent All Stars komen acht acts uit het verleden terug om nog eenmaal het podium te beklimmen waar het allemaal voor ze begon. Volgens RTL ‘komen de bekendste gezichten en de meest uiteenlopende talenten voorbij zoals (opera)zang, dans, springtouwen en doodenge acts.’

Deze acht oud-kandidaten mogen nog één keer een spetterend optreden geven om de jury een onuitwisbare indruk te bezorgen.

Chantal Janzen

Of we de jury zoals we die in het huidige seizoen zien (Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbrechts) ook terugzien in de All Stars editie is niet bekend. Chantal Janzen keert wel terug.

Holland’s Got Talent All Stars is eenmalig op zaterdag 30 december te zien om 20:00 uur op RTL4.

Meer over