Hollands Next Top Model Loiza is niet ondankbaar en arrogant

De winnares van Hollands Next Top Model Loiza Lamers is pissig op RTL Boulevard waarin ze naar eigen zeggen werd afgeschilderd als een arrogant stuk vreten. 

RTL Boulevard meldde dat Loiza haar gewonnen contract met modellenbureau Touché Models weigerde omdat ze geen zin had in bepaalde voorwaarden. Loiza kwam in het item zelf ook aan het woord, maar het model vertelt in Grazia dat ze na afloop van de uitzending baalde: „Ik werd afgeschilderd als een ontevreden en ondankbaar type. Jammer genoeg is dan het beeld al gevormd. Maar ik ben nog altijd apetrots op mijn overwinning.”

Goed gesprek

Loiza kreeg er op social media meteen van langs, verschillende mensen vonden haar maar een verwende trien. En dat is behoorlijk vervelend. „Ik vind het zo erg dat mensen nu zo over mij denken.” En dan was er ook nog de ongepaste opmerking van Winston Gerschtanowitz na afloop. Hij zei: 'ze heeft ieder geval ballen, of nou, eigenlijk niet.' Maar daar ligt Loiza gelukkig niet wakker van. „Zoveel mensen vonden het een misplaatste grap.”

Het model is nu in gesprek met verschillende modellenbureaus om een nieuw contract te bemachtigen. 

Reageren