Horror-debuut van Anouk als Voice-coach

15 September 2015 12:34 | amusement | Door Televizier

© Eurovisie Songfestival - Pablo Delfos

De eerste dag van Anouk als coach van The Voice Of Holland verliep niet helemaal op rolletjes. Haar eerste dag was een drama.

Ondanks dat Anouk als een sterke persoonlijkheid met een uitgesproken mening overkomt lijkt de rockchick toch een beetje onzeker over haar nieuwe rol als coach. Ze is wie ze is, dat kan ze niet veranderen, vertelt ze dinsdagochtend op 100% NL. “Ik vind het heftig om in een zaal met veel mensen gezet te worden, camera er op en dan zo leuk mogelijk proberen te doen. Daar ben ik heel slecht in. Op het moment dat ik dat moet doen, gaat het de hele andere kant op.'' Anouk bedoelt hiermee de eerste opnames. "De begindagen waren horror. Ik merkte dat mensen zoiets hadden van: Wat hebben we gedaan? Die vibe hing er wel.”, aldus Anouk.

Haar draai gevonden

Oefening baart kunst. De Haagse merkte dat het op een gegeven moment wel beter ging: “Het is nu heel leuk, ik heb het heel erg naar mijn zin”. Ze is vooral lovend over rapper Ali B: “Het is zo gezellig. Hij is de leukste! Zonder hem is er echt geen klap aan.''

Anouk en Miss Montreal (Sanne Hans) nemen de plaats van Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis in. De zangeressen van het vorige seizoen konden het coachen niet meer combineren met hun werk. Samen met Marco Borsato en Ali B zullen Anouk en Sanne de kandidaten vanuit de bekende rode ronddraaiende stoel beoordelen en uiteindelijk coachen. Het nieuwe seizoen gaat vrijdag 25 september op RTL4 van start.

Lees ook:
It's official: de persfoto van TVOH

 

Meer over