Humberto Tan: alleen topartiesten in RTL Late Night

Humberto Tan vertelt dat muzikaal talent, in tegenstelling tot bijvoorbeeld DWDD, niet snel aan bod komt in RTL Late Night.

Humberto Tan had sterren als Pharrell Williams, Armin van Buuren en Arfojack aan tafel in RTL Late Night, wat voor bijzondere tv-momenten zorgt. De talkshowhost vertelt aan Nu.nl dat dit een bewuste keuze is. "Wanneer we muzikanten aan tafel hebben, hanteren we een paar criteria. Het moet minimaal subtop tot de top zijn binnen Nederland. Hetzelfde geldt voor Europese en wereldwijde sterren; subtop tot top", vertelt hij. "Dus geen jong talent."

Humberto Tan 

Humberto zegt overigens niet dat er nooit talententvolle muzikanten aan tafel komen zitten. Zolang de jonge artiesten een bijzonder verhaal te vertellen hebben, bestaat de kans dat ze worden uitgenodigd voor RTL Late Night.

RTL Late Night

Mocht Humberto Tan het geen goed verhaal vinden, dan hebben de muzikanten pech. "Ik heb de mogelijkheid om dingen af te keuren, al is dat nog niet voorgekomen. Ik moet het wel interessant vinden om aan een breed publiek, wat we volgens mij hebben, voor te schotelen", besluit hij.

One Direction maakt speciaal voor RTL Late Night een uitstapje naar ons koude kikkerlandje. De Britse Boyband heeft een uur lang een gesprek met Humberto Tan.

Reageren