PRESENTATOR GEEFT INTERVIEW

Humberto Tan: Ga met veel plezier door

1 juli 2018 15:50 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Na zijn gedwongen vertrek bij RTL Late Night kijkt Humberto Tan weer met veel vertrouwen vooruit. "We gaan met veel liefde en plezier door."

Humberto krijgt ruimte van RTL om nieuwe dingen te gaan doen. "Ze geven mij nu ruimte om programma's te doen waarin ik een andere kant van mezelf kan laten zien. Dat perspectief en het plezier bij de zender hebben mij doen besluiten mijn contract bij RTL te verlengen", aldus de presentator.

Entertainment

De presentator gaat zich bij RTL nu met name richten op entertainment. Hij gaat Dance, Dance Dance en Holland's Got Talent doen. "Eigenlijk spreken we nu een deel van mij aan dat er eigenlijk al zat. Ik deed The Big Music Quiz al, ik werk al mijn leven lang met mensen en interview ze. Dat het nu wat meer op entertainment is gericht, vind ik ook wel leuk. Het is wat losser", zo zegt hij in een interview met NU.nl.

Nog meer programma's

Humberto gaat overigens nog meer doen bij RTL, maar het is nog niet duidelijk wat precies. "We zijn daarover nog met de leiding in gesprek. Daarbij moet je denken aan infotainmentprogramma’s. Concrete voorstellen kan ik nog niet geven, want de details daarvan zijn nog niet uitgewerkt."

Meer over