Humberto Tan heeft geen twijfel over vervolg RTL Late Night

Ondanks de gemengde kritieken en de wisselende kijkcijfers heeft Humberto Tan geen enkele twijfel over een vervolg van zijn talkshow RTL Late Night.

Sinds 26 augustus 2013 presenteert Humberto Tan zijn talkshow RTL Late Night vanuit het American Hotel in Amsterdam. Het programma kreeg aardig wat kritiek over zich heen en heeft zeer wisselende kijkcijfers (van onder het half miljoen tot over het miljoen), maar Tan ziet de toekomst rooskleurig tegemoet.

Humberto heeft het naar zijn zin

De kritiek deert Humberto dan ook totaal niet: "Of het nou goed of slecht is, voor mij maakt dat niet zoveel uit. RTL4 waardeert het en ik heb het zelf naar mijn zin", zegt hij tegen weekblad Party.

Wel ziet hij dat er nog enkele verbeterpunten zijn: "Het is elke dag weer een uitdaging om het beter te doen. Ik moet meer rust inbouwen."

Geen twijfel

Hoewel er nog niets zeker is rondom het vervolg van RTL Late Night, gaat Tan ervan uit dat het programma een tweede seizoen krijgt. "Ik heb geen twijfel. Natuurlijk moet ik het even afwachten, maar ik ben ervan overtuigd dat het gewoon doorgaat", verklaart hij.

Eén ding is in ieder geval wel zeker: RTL Late Night is tot en met december elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL4.

Reageren