Humberto Tan komt met fotoglossy en documentaire

24 november 2017 18:44 | amusement | Door Televizier

© National Geographic

Humberto Tan heeft naast zijn talkshow, een eigen kleding- en stoelenlijn en een jaarlijks dansevenement nu ook zijn eigen blad: de vandaag verschenen fotoglossy HUMBERTO.

Humberto heeft al een eigen pakkenlijn, een stoelenlijn en een dansshow in ZiggoDome. Er ontbrak nog één ding: een eigen blad. Na Linda, Chantal en Wendy introduceert ook Humberto Tan zijn eigen magazine. Het verschil tussen de bladen is dat het tijdschrift van Humberto een fotoglossy is in samenwerking met National Geographic.

Het perfecte plaatje

De samenwerking tussen Humberto en National Geographic begon toen hij vorig jaar het tv-programma Het perfecte plaatje won, waardoor hij een fotoreportage mocht maken voor het blad. Blijkbaar verliep de samenwerking zo goed dat ze besloten een voorlopig eenmalige fotoglossy te maken met Humberto als hoofdredacteur.

Documentaire

Voor zijn blad ging hij met meesterfotografen op pad om de natuur vast te leggen. Die avonturen zijn te zien in de documentaire Through the eyes of Humberto Tan die zondagavond te zien is bij National Geographic.

Afbeelding

Familie

Bij de presentatie van het magazine waren ook zijn vrouw Ineke en dochter Julia van de partij. Humberto pakte het moment aan om zijn eerste exemplaar uit te reiken aan zijn vrouw met de woorden: “je staat altijd achter me, zelfs als het heel erg stormt,” verwijzend naar het gerucht dat Humberto een buitenechtelijke affaire zou hebben gehad met NOS-presentatrice Dionne Stax.

Succes

Voorlopig is HUMBERTO eenmalig in de boekwinkel te vinden. Jeuken zijn handen niet om nog een blad te maken: “ik wil eerst afwachten wat het nu gaat doen, je weet het niet.” Over zijn carrière als fotograaf is hij duidelijk: “Op het niveau van topfotografen zoals Frans Lanting ben ik nog lang niet, maar ik durf mezelf inmiddels wel een fotograaf te noemen.”

Through the eyes of Humberto Tan is zondag om 22.30 te zien bij National Geographic

 

Meer over