Humberto Tan mag George Clooney alles vragen bij RTL Late Night

25 januari 2016 16:40 | amusement | Door Televizier

© Independent

Humberto Tan mag dinsdag George Clooney het hemd van het lijf vragen. De acteur legt RTL Late Night geen restricties op. 

De presentator vertelde dit maandag in een interview met het AD. "We hebben geen restricties opgelegd gekregen, dus we kunnen hem neerzetten in al zijn facetten: acteur, producer, bezorgd mens die zich inzet voor een betere wereld. Ik ben razend nieuwsgierig naar hem, naar zijn beweegredenen”, geeft Humberto aan.

Goed Geld Gala

De Hollywoodster is in het land om te spreken over zijn mensenrechtenorganisatie Not On Our Watch. De acteur is eregast op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij in het Amsterdamse Theater Carré. Na het evenement schuift George aan bij het praatprogramma, waar hij onder meer zal vertellen over zijn goede doel. Ook is John Prendergast, één van de oprichters van ‘Not On Our Watch’, aanwezig. 

Veel aanvragen

Niet alleen Humberto is enthousiast over de komst van de Hollywoodster. "We hebben ongelooflijk veel reacties gehad van mensen die bij de opnames willen zijn, veel meer dan er plek is. En voor de duidelijkheid: ik word niet alleen aangeklampt door vrouwen, maar ook door mannen.’’

RTL Late Night is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer over