Humberto Tan mag vervolg RTL Late Night maken

Humberto Tans talkshow RTL Late Night krijgt een vervolg. Dat betekent dat het RTL4-programma ook in 2014 gewoon weer op de buis komt.

Dit nieuws kwam niet als een totale verrassing voor Humberto Tan. Hij liet eerder nog weten geen twijfels te hebben over een vervolg: "Natuurlijk moet ik het even afwachten, maar ik ben ervan overtuigd dat het gewoon doorgaat. RTL4 waardeert het en ik heb het zelf naar mijn zin", meldde Tan toen.

Barend en Van Dorp

In RTL Boulevard bevestigt een woordvoerster nu dat RTL Late Night inderdaad een vervolg krijgt: "We zijn tevreden over de eerste reeks en hoe RTL Late Night zich ontwikkelt. De terugkeer in het nieuwe jaar is voor ons daarom een logische stap.”

Dat onderbouwt de zender met wat leuke cijfertjes, waaruit onder andere blijkt dat RTL Late Night veel hoger scoort dan Barend en Van Dorp en De Wereld Draait Door bij hun aftrap.

Terugkeer in 2014

De huidige reeks stopt half december. Vervolgens gaat een nieuw seizoen van start in de eerste maanden van 2014. Wanneer RTL Late Night exact terugkeert is nog niet bekend.

Reageren