Anybody

Humberto Tan laat in talkshow naaktfoto zien van Stefano Keizers

18 juni 2021 10:43 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot RTL 4
Aangezien het tijdschrift Viva stopt, valt ook gelijk het doek voor de bekende rubriek 'Anybody'. In Humberto vertelt Stefano Keizers dat hij hier ooit ook een keer aan mee heeft gedaan.

Het is de redactie van Humberto gelukt om deze foto op te duiken. "We hebben twee versies ervan", zei Humberto Tan. "We hebben een versie geblurd of een versie ongeblurd. Welke versie kunnen wij laten zien? De geblurde versie of de ongeblurde versie? Jij mag het bepalen."

Onzekerheid

Vlak daarvoor vertelde Stefano nog dat hij meedeed om zichzelf te bevrijden van zijn onzekerheid. Hij kon dan ook geen nee zeggen tegen de ongeblurde foto. "Ik zal nooit trots zijn op mijn lichaam, maar je mag altijd de ongeblurde versie laten zien.” Stefano heeft het toentertijd nooit tegen iemand verteld. "Het was een klein geheimpje dat ik had.”

Gênante ervaring

Stefano kon zich de fotoshoot nog goed herinneren. “Ik vond het wel een heel gênante ervaring", vertelde hij. "Ik werd ontvangen door twee vrouwen: de interviewer en de fotograaf. We stonden in een heel kleine ruimte. Zij gingen ernaast zitten, terwijl ik mijn kleren uittrok. Vervolgens hebben ze 100 foto’s gemaakt en kun je samen met de fotograaf uitkiezen welke je wil hebben.”

Benieuwd naar het fragment? Híer kijk je de hele uitzending van Humberto terug. Op 31.50 minuten kun je het fragment zien. 

Meer over