Humberto Tan schrijft Sinterklaasboek

24 oktober 2017 13:57 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Humberto Tan blijft schrijven: de ondernemende presentator brengt binnenkort het kinderboek Het geheim van de gouden pepernoot uit. 

Humberto's Sinterklaasboek is een initiatief van Jumbo en Unox. De bedrijven slaan al jaren in de aanloop naar Sinterklaas de handen ineen om BN'ers verhalen te laten schrijven over de goedheiligman. Ditmaal is Humberto één van de gelukkigen.

Enorm leuk

Humberto hoefde niet lang na te denken: "Tegen dit aanbod kon en wilde ik geen nee zeggen. Ik vond het enorm leuk om in de gedachtewereld van kinderen te kruipen en een verhaal rond Sinterklaas te verzinnen." De precieze details van Tans' epistel Het geheim van de gouden pepernoot zijn nog niet bekend.

Rondom Tan

Het is niet de eerste keer dat Humberto in de pen klimt. Zo publiceerde hij al eens een bundel van zijn sportcolumns en bracht hij in 2014 het boek Rondom Tan uit, waarin hij vrouwen sprak die hem op een bepaalde manier inspireerden. 

Humberto's Sinterklaasboek is vanaf 13 november verkrijgbaar. Het is overigens niet voor 't eerst dat Unox en Humberto samenwerken...

Meer over