Duo-presentatie

Humberto Tan vervangen bij Holland's Got Talent

9 april 2022 19:02 | amusement | Door Jef Willemsen

© William Rutten
Humberto Tan keert niet terug als presentator van Holland's got talent. Na twee seizoenen krijgt de talentenjacht van RTL 4 maar liefst twee gloednieuwe spreekstalmeesters.

De opnames van de komende reeks Holland's got talent zijn gestart en naast twee nieuwe juryleden zijn er ook twee nieuwe presentatoren. RTL Boulevard kon melden dat Jamai Loman en Buddy Vedder de grote amusement show gaan dragen.

Voice Kids

De naam van Jamai zong al sinds februari rond, maar het was nog niet bekend dat Buddy hem zou vergezellen. De mannen zouden al eerder hun presentatiedebuut maken bij The voice kids. Na de onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag kwamen de opnames van hun seizoen op de plank te liggen. Het is zeer de vraag of de show nog op de buis komt.

Duo

Het is voor het eerst dat de makers van Holland's got talent voor duo-presentatie. Of het direct noodzakelijk is moet blijken. In 2020 verklaarde hun voorganger Humberto dat hij een dienende rol in het programma heeft. Hij zag zichzelf als stewardess: "Als je gaat vliegen, hoop je dat je leuk contact hebt met de stewardess zodat je een leuk praatje maakt en als eerste je drankje krijgt. Voor mij voelt het ook zo met de ruim 130 kandidaten die voorbij komen." 

Meer over