"Humberto Tan wil Derksen en Genee niet bij RTL Late Night"

Humberto Tan zou zo'n hekel hebben aan Voetbal inside-gezichten Johan Derksen en Wilfred Genee dat hij ze persoonlijk weert bij RTL Late night.

Althans, dat beweert Johan Derksen in de vrijdaguitzending van Voetbal inside. 

Geschrapt

Derksen is bevriend met een redacteur van RTL Late night die uit de school klapte over het gastenbeleid: "Die Humberto wil Wilfred niet aan tafel hebben als er alle reden toe is, hij wil mij niet aan tafel hebben als er alle reden is en René gaat er nooit zitten." Eigenlijk is Johan wel klaar met Tan: "Ik wil met die Humberto helemaal niks te maken hebben. Ik heb vijf keer op die lijst gestaan en vijf keer heeft Humberto me er zo maar van afgestreept."

Beelden

Maar volgens Derksen gaat het conflict verder dan niet uitgenodigd worden. Zo weigeren de makers van de late night show om fragmenten uit hun uitzending te leveren aan VI en dat steekt:"Wie denken die mensen dat ze zijn? Denken ze dat ze God zijn? Ze zijn te beroerd om beelden af te staan aan ons programma, terwijl we allemaal bij één baas werken: RTL."

Hans Kraaij Jr.

Met dat gegeven in het achterhoofd kreeg Hans Kraaij Jr. vrijdag een veeg uit de pan van Johan omdat hij een weer eerder bij Humberto was aangeschoven om de overwinning van Leicester City te duiden: "Als jij een beetje wat van de tv-wereld zou weten, zou je een beetje loyaliteit moeten tonen naar ons toe", wierp Derksen hem voor de voeten: "En zeker niet meer bij die imitatie-anchorman gaat zitten die altijd gaat lachen als er niets te lachen valt.”

Lange neus

Eerder merkte Derksen al op dat hij regelmatig te gast is bij NPO concurrenten Pauw en Jinek juist om een lange neus te maken naar RTL Late night. Humberto Tan heeft zelf nog niet gereageerd op de aantijgingen.

Reageren