Geef je op!

Vluchten maar: Hunted is op zoek naar nieuwe deelnemers

9 november 2023 10:42 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Het achtste seizoen van het AVROTROS-programma Hunted is pas net voorbij, maar het opsporingsteam wil zeker niet stilzitten. Ze zoeken daarom naar voortvluchtigen.

Kun jij het aan?

Lees ook: Alles over Hunted

Hunted

Als je mee wil doen aan Hunted, moet je wel even lief je baas aankijken. Het is namelijk de bedoeling dat deelnemers van dit programma zo'n 21 dagen van de radar kunnen blijven. Ondertussen doet een team aan gelouterde opsporingsdeskundigen er alles aan om ze te vinden. En hiervoor gaan ze niet over één nacht ijs: ze ondervragen familieleden en vrienden, tappen telefoons af en bekijken camerabeelden om enigszins een beeld te krijgen van waar de kandidaten zich bevinden.

Nieuw seizoen

Met inmiddels acht reguliere seizoenen achter de rug zijn de experts gewiekster dan ooit. Dat bleek woensdagavond ook wel in de spannende finale van Hunted. Het lukte uiteindelijk geen enkel koppel om de finishlijn in volle vrijheid te halen. 

Denk jij nu dat je dit beter kan? Pak dan vooral snel je kans. De makers zijn druk op zoek naar deelnemers voor het negende seizoen.

Hunted is terug te zien via NPO Start / NPO Plus & NLZiet.

Meer over