Met André in de Algarve...

Huwelijksfeest Johnny de Mol begonnen

5 oktober 2018 11:30 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Instagram
Ondanks grote geheimhouding zijn de eerste details over het sprookjeshuwelijk van Johnny de Mol en Anouk van Schie bekend. Het paar trouwt dit weekend al!

Johnny en Anouk wilden geen ruchtbaarheid geven aan de blijde gebeurtenis en de festiviteiten in besloten kring plaats laten vinden. Dat is niet geheel gelukt.

Algarve

In eerste instantie wist niemand waar en wanneer het stel elkaar het ja-woord zou geven. Maar Linda de Mol versprak zich afgelopen weekend en liet doorschemeren dat de grote dag aanstaande was. Daarna was het André Hazes die verklapte dat er getrouwd ging worden in de Algarve.

Verrassingact

Hazes kan het weten, hij was namelijk ingehuurd en ingevlogen als verrassingsact op het openingsfeest. Via Instagram deelde hij een kiekje van de feestelijkheden (foto). Naast Johnny is op de achtergrond onder meer te zien hoe tante Linda geniet van het optreden van de volkszanger. 

Vale de Lobo

De Algarve is geen onlogische keuze voor de bruiloft. Zowel Linda als John de Mol hebben riante villa's in Vale de Lobo, een gated community en vakantiepark in de Portugese streek. 

Meer over