Idols 2017 zonder Martijn Krabbé?

30 augustus 2016 15:54 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Idols keert terug, dat wisten we al. De vraag is nu of Martijn Krabbé daarin te zien zal zijn of niet. Hij gaat het druk krijgen met vier programma’s dit najaar, dus of de RTL 5-talentenjacht in zijn agenda past is onzeker.

Martijn Krabbé is niet van de buis te slaan dit najaar. Vanavond start Uitstel van executie en 21 oktober is The voice of Holland terug op tv. Daarna staat The voice kids weer voor de deur. Dat is nog niet alles, zo vertelt de presentator aan De Telegraaf: “Ik ga weer met Herman den Blijker op reis voor Op de proef gesteld en we werken samen nog aan iets heel nieuws, maar meer zeg ik daar niet over nu.”

Geen tijd meer voor Idols

Al deze televisieklussen maken zijn terugkeer als jurylid in Idols onzeker. “Daarover ben ik nog in gesprek. Ik wil op termijn wel iets anders dan een talentenjacht. Je weet tenslotte nooit wat je houdbaarheidsdatum is als presentator.” Martijn houdt het dus nog even spannend. 

Idols-jury

Ook wat betreft de rest van het Idols-team is nog niet duidelijk wie er terugkomen. Zanger Jamai Loman heeft zijn terugkeer al bevestigd. DJ Ronald Molendijk is gesignaleerd op de perspresentatie van RTL, wat de kans aannemelijk maakt dat ook hij weer achter de desk plaatsneemt. Een eventuele terugkeer van Eva Simons is ook nog niet bevestigd. Van alle juryleden kreeg zij het meeste kritiek, dus of de makers haar weer zullen vragen is te betwijfelen.

Lieke van Lexmond & Ruben Nicolai

Of Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai is niets bekeend. Lieke is in nagenoeg maar een programma te zien: de ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum. Ruben heeft het drukker. Vanaf oktober doet hij Beste Kijkers en De Nationale Gezondheidstest. Verder neemt hij RTL Boulevard voor zijn rekening. 

Meer over