"Idols krijgt sowieso tweede seizoen"

Idols moet nog aan de liveshows beginnen, maar de talentenjacht keert volgend jaar sowieso terug. Althans, dat meent presentator Ruben Nicolai.

Ruben deed zijn voorspelling in gesprek met dj Lex Gaarthuis in diens radioprogramma op 100%NL.

Voorjaar 2017

Volgens Nicolai kan het bijna niet anders dat RTL het vernieuwde Idols groen licht geeft voor een vervolg: "We hebben de liveshows nog niet eens gehad en tot nu toe was het al zo’n feestje om dit te mogen presenteren. In het voorjaar komen we zeker wel terug! En ik schrijf me graag bij deze in om dat weer te presenteren." 

Grillmasters

RTL moet het Idols nieuws nog bevestigen. Wat wel vast staat is dat Ruben komende zomer het nieuwe gezicht is van Grillmasters. Hij vervangt Martijn Krabbé daarbij en dat was volgens Ruben juist een idee van Martijn zelf: "Martijn maakt het programma ook al met zijn productiehuis en vond het een beetje gek om in Herman en Martijn op de proef gesteld als buddies met Herman op stap te gaan en dan nu opeens in Grillmasters weer presentator en jurylid te zijn. Dus heeft hij mij bij RTL voorgesteld, en die vonden dat een heel goed idee."

Overigens zakken de kijkcijfers van Idols behoorlijk weg.

Reageren