Luuk, Beau en John

Iedereen is boos op VI

13 juni 2018 10:58 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
VI Oranje blijft thuis heeft er nog maar een uitzending opzitten met Wilfred, Johan en René. Toch is nu al iedereen boos op het trio.

De heren maken in totaal vijf weken vol dus dat belooft nog wat deze zomer. Het ging maandag meteen los in VI Oranje blijft thuis toen vooral Johan Derksen het had voorzien op Humberto Tan. Dat hij ook de vrouw van Tan erbij haalde en de redactie van RTL Late night belachelijk maakte (overigens dezelfde redactie als bij VI) viel in verkeerde aarde bij de presentatoren van RTL Boulevard.

Luuk Ikink

Luuk Ikink nam het op voor de redactie: „Zij hebben anderhalf jaar tegen de klippen in moeten knokken. En dat wordt dan een 'kutprogramma' genoemd, 'schijt aan de redactie' en ‘hittepetitten’. Terwijl zij (Genee, Derksen en Van der Gijp) daar daar voor 3,5 ton een beetje uit hun neus zitten te vreten.”

John van den Heuvel

John van den Heuvel vond het vooral ziekelijk dat Derksen de vrouw van Humberto Tan van stal haalde en Beau van Erven Dorens merkte op dat ook Wilfred Genee een belangrijke rol speelde in het Humberto-bashen.

Beau van Erven Dorens

Beau was sportief genoeg dezelfde avond te gast bij Wilfred Genee in de tweede aflevering van VI Oranje blijft thuis (zonder Van der Gijp en Derksen) waarin hij geen blad voor de mond nam. Volgens de presentator moet Genee echt empathischer worden, wil hij het verder schoppen. Genee nam dat advies ter harte.

Het is nog even afwachten of Wilfred Genee genoeg gasten kan vinden om de vijf weken VI Oranje blijft thuis vol te krijgen.

Meer over