Iedereen mag zijn wie hij wil in TLC's Pride Week

Begin augustus staat TLC volledig in het teken van de Gay Pride. In de speciale Pride Week benadrukt de zender dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. Van 1 tot 7 augustus zendt TLC een speciale programmering uit met eerder uitgezonden programma’s en nieuwe specials die passen bij het thema. 

Een van de nieuwe specials draait om het unieke Limburgse transgenderkoppel Louisa & Rosanna. Ook zendt TLC een sneak peek uit van het nieuwe seizoen van I Am Jazz, de serie die draait om het Amerikaanse transgendermeisje Jazz Jennings. 

Caitlyn Jenner

In I Am Cait vertelt Caitlyn Jenner over haar seksuele voorkeuren en haar beweegredenen tot de geslachtsoperatie die ze uiteindelijk in 2015 onderging. Ook liefdeskwesties komen aan bod. Zal ze met mannen gaan daten nu ze een vrouw is geworden, of blijft ze zich aangetrokken voelen door vrouwen? 

Survivalen met Jesse Tyler Ferguson 

Ook zendt TLC een speciale aflevering uit van Running Wild With Bear Grylls. In deze serie gaat de survivalexpert op pad met acteur Jesse Tyler Ferguson, bekend van zijn rol in Modern Family. Samen reizen ze tot hoog in de Italiaanse Alpen en praten ze over de coming-out van de acteur. 

De Pride Week is vanaf maandag 1 augustus tot en met zondag 7 augustus te zien bij TLC. 

Reageren