Bij SBS

Ik hou van Holland terug op 7 september

25 juli 2019 15:27 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Roy Beusker
Op 7 september keert het populaire Ik hou van Holland weer terug op de buis. En wel bij SBS 6, zoals eerder al werd gemeld.

De zender maakte vandaag bekend dat Ik hou van Holland op de zaterdagavond wordt geprogrammeerd om 20.00 uur. De eerste aflevering op de zender is dus op zaterdag 7 september.

Van RTL naar SBS

Het entertainmentprogramma maakt net zoals presentatrice Linda de Mol de overstap van RTL naar SBS. De omroep noemt het programma "dé viering van ons land en een perfecte invulling van de zaterdagavond."

Nieuw onderdeel

De hoofdrolspelers Guus Meeuwis, Jeroen van Koningsbrugge en dus Linda de Mol hebben een nieuw onderdeel in het programma. Dat luistert naar de naam Beeldrijmspel. Daarin wordt een bewerkte foto van een BN'er getoond, waarna het de bedoeling is dat daarop creatief wordt gerijmd.

Verder komen er veel bestaande onderdelen terug. "De spellen zijn vertrouwd: van Geen ja, geen neeRaad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het altijd gezellige Verjaardagsspel", zo schrijft men in het persbericht.

Meer over