Ik Hou van Holland viert jubileum RTL

5 augustus 2014 13:36 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie

RTL is in oktober 25 jaar in Nederland en dat laat de zender niet onopgemerkt voorbijgaan. Net als bij de 20ste verjaardag komt de familiezender met een speciale Ik Hou van Holland jubileumaflevering.

Viola verklapt het nieuws in weekblad Privé. “Linda de Mol, mijn zeer gewaardeerde collega, maakt een bijzondere Ik Hou van Holland en daar zit ik in”, vertelt de oud-presentatrice. 

Viola Holt

De jubileumuitzending wordt al snel opgenomen. “De opnamen zijn in september. Ik heb zeker tien jaar zo veel succes gehad bij die zender, als ze 25 jaar bestaan moet je er wel bij zijn”, aldus Viola Holt. 

Ik Hou van Holland

Op 24 oktober 2009 werd er al een speciale Ik Hou van Holland uitgezonden. Toen vierden Jan de Hoop, Frits Barend, Victor Reinier, Loretta Schrijver, Leontine Borsato en Babette van Veen het 20-jarig bestaan van RTL. Toenmalig teamcaptain Peter Heerschop stond bovendien zijn plekje af aan Irene Moors.

RTL

In die oktobermaand stond RTL uitgebreid stil bij zijn historie, onder meer met speciale afleveringen van Telekids, Rad van Fortuin en natuurlijk Ik Hou van Holland. Hoe de programmering er dit jaar uit komt te zien is nog niet bekend. 

Naar verwachting kijken er deze keer weer veel mensen naar de bijzondere uitzending van Ik Hou Van Holland.

Meer over