Charlotte zoekt werk

Ik Vertrek-duo en Een Huis Vol-familie krijgen mogelijk eigen series

7 maart 2023 09:53 | amusement | Door Marjolein Vos

© AVROTROS
Van de Meilandjes tot de Scheetjes, menig Ik Vertrek-deelnemer heeft al een eigen show gekregen. En dat zit er mogelijk ook aan te komen voor Walter en Marcel (en zijn alter-ego Charlotte Rockefeller). Ook Een Huis Vol-familie Jelies geeft aan dat ze, nu hun plannen voor emigratie naar Spanje op tafel liggen, zijn benaderd.

Walter en Marcel leren we dit seizoen van Ik Vertrek kennen als ze verhuizen naar Spanje waar ze een grote villa kochten.

Plannen

Het idee was om een B&B te gaan draaien, maar er was veel gedoe met vergunningen. Ondertussen probeerde Walter met zijn alter-ego drag queen Charlotte Rockefeller bekend te worden. Financieel ging het de twee niet bepaald voor de wind, maar ook dat lijkt te veranderen met een eigen show in het verschiet. 

Noem geen namen

Aan Privé vertelt Walter dat ze zijn benaderd maar dat ze nog geen naam van een zender mogen noemen. "Maar de kans dat het doorgaat is groot. Ze willen een serie maken over Charlotte die op zoek gaat naar werk aan de Costa del Sol. We hebben al wat brainstormsessies gehad. Momenteel zijn ze met een concept bezig."

Alicante

Naast het Ik Vertrek-duo is er nog een familie die in de gaten gehouden wordt met hun plannen. Nu bekend is dat de familie Jelies gaat emigreren, is ook deze familie volop in de picture voor een serie. "We zijn zeker benaderd, dat kan ik wel zeggen. Maar of er een programma aankomt? Dan geef ik gewoon een hele dikke knipoog", vertelt pater familias Johan aan Groot Nieuws Radio.

Meer over