Niet langer Marco a.i.

Ilse DeLange keert terug als vaste coach in The Voice Kids

6 juni 2020 09:59 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Ilse DeLange wordt vaste coach in het volgende seizoen van The Voice Kids. Dit onthulde de zangeres vrijdagavond in Beau.

Bij Beau werd de winnaar van The voice kids 2020 bekendgemaakt. Maar Ilse had dus ook een nieuwtje.

Marco Borsato a.i.

Ilse DeLange was van 2016 tot en met 2019 coach in The Voice Kids. Vorig jaar was ze dit samen met Ali B, Marco Borsato en Anouk. Dit seizoen werd Ilse vervangen door Sanne Hans (Miss Montreal). Maar toen Marco Borsato gebukt ging onder alle druk rondom zijn scheiding, werd Ilse DeLange weer ingeschakeld. Daarom streek ze voor team Marco als ad interim neer in de studio voor de finale vrijdagavond. 

Team Ilse 

En dat smaakte dus weer naar meer. Want Ilse keert in het tiende seizoen van The Voice Kids terug als vaste coach. Team Ilse is back. Hetzelfde geldt voor Ali B en Sanne Hans. Of Marco en Anouk terugkeren, is nog de vraag. "Ik weet niet of het kan, ik weet niet of tegen die tijd zijn hoofd ernaar staat. Ik weet het niet", zei Sanne over Marco aan tafel bij Beau.

Een man (of jongen)

Wie dan die vierde coach wordt, is nog niet bekend. Tenminste, wordt nog niet bekend gemáákt. Ali zegt het namelijk al te weten. "Een jongen", verklapt hij. "Drie meiden was echt te veel." Als Beau vraagt of het Ronnie Flex is, krijgt hij daar niet echt antwoord op. Maar de kans bestaat, want Ronnie verving Lil Kleine eerder al eens in The voice

Meer over