Ilse Warringa in De TV Kantine

20 Februari 2018 11:41 | amusement | Door Irma Tomas

© Lieke Romeijn

Ilse Warringa maakt haar opwachting in De TV Kantine. De actrice, die vooral bekend is door haar rol als Juf Ank in De Luizenmoeder, kruipt in de huid van Ilse DeLange.

In elke aflevering van De TV Kantine staat een ander tv-programma centraal. In deze aflevering is Moltalk omgedoopt tot Loltalk, maar het programma wordt gemixt met The Voice of Holland. Ilse DeLange en Anouk beoordelen vanuit de rode The Voice-stoelen namelijk alles wat er gebeurt in de show. Anouk zal vertolkt worden door Carlo Boszhard.

Ilse DeLange

Met rode lipstick, een opvallende pantertrui en een gitaar is Ilse Warringa sprekend Ilse DeLange, maar de blondine staat uiteraard bekend om haar charmante tongval. Warringa doet daarom ook het accent van de countryzangeres uit Almelo na. Dat moet voor haar niet zo moeilijk zijn, ze is namelijk al sinds 2006 werkzaam als stemactrice én ze komt zelf uit Twente.

Juf Ank in De TV Kantine

Eerder werd Juf Ank zelf al gepersifleerd in De TV Kantine. Zij werd toen gespeeld door Jelka van Houten, terwijl Carlo Boszhard de rol van directeur Anton op zich nam. De aflevering met Ilse Warringa zelf is zaterdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: TV Kantine blaast Friends nieuw leven in.

Meer over