Verrassend

In dit land is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? opgenomen

15 november 2021 10:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS

Voor de fans is het nog even wachten voordat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? op de buis te zien is. Maar de makers hebben inmiddels wel het land waar het programma is opgenomen bekendgemaakt en dat is best een verrassende!

Het 22e seizoen van Wie is de Mol? is namelijk niet in een warm Aziatisch land opgenomen, maar dichterbij dan je denkt. De groep kandidaten zijn namelijk samen met presentator Rik van de Westelaken afgereisd naar Albanië.

Kandidaten

Aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? doen Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg, GTST-acteur Everon Jackson Hooi, sportpresentatrice Fresia Cousiño Arias, rapper Glen Faria, presentatrice Hila Noorzai en actrice Kim-Lian van der Meij mee. Naast hen maken ook operazangeres Laetitia Gerards, acteur Sahil Amar Aïssa, Loïs Lane-zangeres Suzanne Klemann, cabaretier Thomas van Luyn en presentatrice Welmoed Sijtsma hun opwachting.

Mol-programma's 

Buiten de reguliere uitzendingen om is er nog een heel scala aan Mol-programma’s te bekijken. Zo maken Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen weer het programma MolTalk op NPO3, terwijl Lavezzi Rutjes met het jeugdprogramma Mollenstreken te zien is. Splinter Chabot maakt daarnaast de online serie Niet de Mol, waarin hij iedere zaterdagavond één van de kandidaten die voortijdig het programma moeten verlaten interviewt. is de Mol? is vanaf 1 januari 2022 om 20:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Meer over