Koffietijd in huis halen

Inboedel van Koffietijd op een na laatste dag de deur uit

5 mei 2023 09:59 | amusement | Door Marjolein Vos

© Nick van Ormondt
Over vier weken is het dan echt klaar voor het programma Koffietijd. Na dertien jaar zit het er dan op en kunnen de koffiebonen de kast in. Maar hoe gaat dat afscheid er eigenlijk uitzien?

Presentatrices Vivian Slingerland en Pernille La Lau vertellen aan RTL Boulevard al een klein beetje hoe de laatste dagen ingekleurd gaan worden.

Afscheid

Volgens Vivian helpt het dat de presentatrices al sinds november weten dat het einde nadert. "Dat het einde nu ook echt in zicht is, dat is gewoon oké." Pernille vertelt dat het wel raar gaat zijn om na de zomer niet weer op te starten. Vivian weet wel wat ze gaat doen: uitslapen. Pernille heeft andere plannen. "Ik denk dat ik vaker ochtendyoga ga doen."

Laatste drie

De laatste drie uitzendingen worden speciaal als we de dames mogen geloven. "Woensdag... Wij sporten natuurlijk ook heel graag met onze kijkers dus dat gaan we doen, maar ze mogen nu meesporten." Achter de studio is een park. "En daar gaan we dus samen sporten", vertelt Vivian.

Van pannenset tot gebaksvorkjes

Pernille: "Donderdag gaan we alles weggeven van Koffietijd. Dus onze koffiekopjes, de meubels, de pannensets, de bordjes en de gebaksvorkjes. Dus eigenlijk kan iedereen een mooie herinnering van Koffietijd in huis halen. Vrijdag, dat is natuurlijk onze laatste uitzending, wordt het feest."

Carrièreswitch

Entertainmentdeskundige Rob Goossens ziet wel een carrièreswitch in het verschiet voor Pernille. Nu Olga Commandeur stopt met Nederland In Beweging, zou zij dit wel eens kunnen gaan doen. 

Op 26 mei is de laatste uitzending van Koffietijd te zien. 

Meer over