Indeling kampen Expeditie Robinson 2016 bekend

De deelnemers aan Expeditie Robinson worden traditiegetrouw in kampen opgedeeld. Dit jaar gaat de strijd tussen Noord en Zuid. Maar wie zit bij wie?

Hoe wordt bepaald wie bij wie gaat is nog onduidelijk, al zal daar ongetwijfeld een ingenieuze en psychologisch verantwoorde proefronde aan voorafgaan. Wel is dankzij een Instagrampost van Expeditie Robinson deelnemer en Shownieuws presentator Koos van Plateringen duidelijk geworden hoe de kampbezetting er uit ziet.

Kamp Noord

Koos vormt Kamp Noord samen met, met de klok mee, de kale rugbyprof Jay Jay Boske, zangeres Suzanne Klemann, actrice Gaby Blaaser, model/dj Dave Roelvink, rapper Dio, actrice Chloé Leenheer en kitesurfster Jalou Langeree. Op het eerste gezicht een jeugdig team dat dankzij twee topsporters behoorlijk in vorm lijkt.

Kamp Zuid

Met de onthulling van Kamp Noord is de bezetting van Kamp Zuid ook een feit. De overige acht deelnemers moeten het samen zien te rooien en dat is een behoorlijk eclectisch groepje: modeblogger Anna Nooshin, GTST-veteraan Bartho Braat, boerin Bertie, presentator Lex Uiting, Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk, oud-wielrenner Thomas Dekker, schrijfster/actrice Elle van Rijn en rapper Kraantje Papie. 

Overeenkomsten

De twee kampen lijken redelijk aan elkaar gewaagd en kennen de nodige opvallende overeenkomsten die niet noodzakelijk een voordeel opleveren. Zo hebben zowel Noord als Zuid een GTST-castlid binnen de gelederen, bestaan beide teams uit vier mannen en vier vrouwen én zijn de kampen elk één rapper, model en een lesbienne rijk.

Lees ook:
Wie is Wie? De kandidaten van Expeditie Robinson 2016

Reageren