KNGF

Inge de Bruijn, John de Wolf en Fajah Lourens in Helden door de modder VIPS

15 augustus 2019 10:36 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
SBS 6 heeft voor het programma Helden door de modder VIPS een blik BN'ers open getrokken. Onder hen voormalig topsporters Inge de Bruijn, Anouk Hoogendijk en John de Wolf.

De deelnemers gaan in Helden door de modder VIPS de uitdaging aan om een obstacle run te voltooien. Het parcours in Spaarnwoude is het decor voor het volgende amusementsprogramma dat gedragen wordt door BN'ers.

Deelnemende teams

SBS heeft in totaal twaalf teams bereid weten te vinden om zich door de modder te ploegen en zichzelf uit te putten. De deelnemers zijn Anouk Hoogendijk met Anouk Maas, John de Wolf met Arjan Verhagen, Ferry Doedens met Pip Pellens, Wietze de Jager met Chris Bergström, Steven Brunswijk met Ayla Guiaux, Yes-R met Jamie Trenité, Danny Froger met Natascha Froger, Jeffrey Wammes met Inge de Bruijn, John de Bever met Sieneke, Britt Scholte met Moïse Trustfull, Fajah Lourens met Chiel Harten en Brace samen met Gio.

KNGF

Helden door de modder VIPS, waarbij aandacht gevraagd wordt voor KNGF Geleidenhonden, is vanaf 30 augustus om 20.30 uur te zien bij SBS6. De presentatie is in handen van Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij.

Meer over