Inge de Bruijn overspoeld met liefdesverklaringen

9 juni 2017 15:30 | amusement | Door Televizier

© Roland J.Reinders

In Adam Zkt. Eva VIPS vond Inge de Bruijn geen nieuwe liefde, maar dat wil niet zeggen dat haar kansen nu verkeken zijn. Na de aflevering van twee weken geleden werd de oud-zwemster bedolven onder de liefdesverklaringen. 

In het datingprogramma vertrok de goedlachse blondine uiteindelijk zonder Adam. Tegen Shownieuws vertelt Inge over de vele digitale liefdesuitingen die ze na de uitzending kreeg: ‘‘Mijn inbox, Facebook, Twitter,  Instagram: alles is ontploft. Je kan niet op alles ingaan natuurlijk. Ik wist eigenlijk niet wat me overkwam’’.

Terrasje

Inge is niet van plan om met een van haar online aanbidders te gaan daten: ‘‘Ik ben meer van iemand op een terrasje ontmoeten, dat je echt iemand in persoon ontmoet en leert kennen, dan een tekstberichtje in je inbox. Dat zegt me gewoon heel erg weinig en dat doet ook niet heel veel met me’’, bekent ze.

Voller

De oud-zwemster werd enthousiaster van de positieve reacties die ze kreeg over haar als persoon. Ook met haar lichaam is Inge zeer tevreden: ‘‘Gek genoeg heb ik ook niet extra gesport, voordat ik meedeed aan het programma. Ik omarm me nu zoals ik ben. Ik ben wat voller dan die sportvrouw van toen. Dat vind ik ook wel mooi.’’

Nieuw programma

Inge is niet van de buis weg te slaan. Tegen Shownieuws verklapt de sportvrouw dat ze een ‘mooi programma’ op de Filipijnen heeft opgenomen. Volgens haar komt het in november op tv. Verder houdt Inge haar kaken stijf op elkaar. We wachten dus rustig af.           

Meer over