Inge en Ferry vallen af in halve finale Dance Dance Dance

1 oktober 2016 22:01 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Na een spannende strijd vielen Ferry Doedens en Inge de Bruijn af in de halve finale van Dance dance dance

Dat Buddy Vedder en Robin Martens door gingen naar de finale stond al snel vast. Zelfs voordat ze driemaal een tien kregen voor hun wateract stond het duo al op ruime voorsprong. Maar de strijd tussen Ferry & Inge en Kees Tol en Annemarie Keizer scheelde maar een handjevol punten.

Solo Annemarie

De strijd werd beslecht door de solo van Annemarie waar ze een staande ovatie voor kreeg en waar de Volendamse ook wat emotioneel van werd. Ze had minimaal 21 punten nodig om over Ferry en Inge heen te komen en haar optreden bleek behoorlijk indrukwekkend. Dan Karaty gaf haar een 9, Igone de Jongh noemde het een moeilijke choreografie en deelde een 9 uit en daarmee was het al beslecht. Timor Steffens maakte het voor de vorm af met een laatste 9.

Te gekke tijd

Chantal Janzen gaf eerlijk toe Ferry en Inge te gaan missen, zeker omdat ze zichzelf zo vaak hadden overwonnen in de heftige maanden van training. Het duo werd getrakteerd op een terugblik vol hoogtepunten. In een dankwoord bedankten ze hun choreografen, dansers en trainers voor de unieke ervaring en een te gekke tijd.

Inge en Ferry kregen 25.000 euro voor hun goede doel: het Prinses Beatrix Spierfonds.

Meer over