Over Very Cavallari

Interview met Kristin Cavallari

7 april 2019 11:21 | amusement | Door Irma Tomas

© E!
Kristin Cavallari werd bekend dankzij de MTV-serie The Hills en heeft sinds juli 2018 een eigen reality show op E!: Very Cavallari. Zondag begint het tweede seizoen.

Sinds haar The Hills-dagen is Kirstin Cavallari een eind gekomen. Ze woont op een boerderij buiten Nashville, is getrouwd met ex-footballer Jay Cutler en moeder van drie kinderen. Daarbij runt ze haar eigen sieradenlijn, Uncommon James.

Wat was jouw grootste uitdaging dit seizoen?
KC: „Het is altijd een beetje eng voor mij om de kwetsbaarheden van mijn bedrijf te laten zien. Maar we zijn in wezen nog steeds een start-up – we zijn nog niet eens twee jaar bezig – dus het is voor mij belangrijk om de uitdagingen te laten zien, omdat die echt zijn.”

Zullen we nieuwe medewerkers zien in seizoen 2?
KC: „Ja! Met een groeiend bedrijf krijg je ook veel nieuwe gezichten. Ik laat alle uitdagingen, hoogte- en diepte punten zien die komen kijken bij de start van een bedrijf.”

Wat is het belangrijkste dat je geleerd hebt sinds de opening van de winkel in seizoen 1?
KC: „Dat ik niet alles in mijn eentje kan en dat ik moet delegeren. De laatste paar maanden heb ik goede managers aangenomen aan wie ik steun heb, dat helpt.”

Het runnen van een bedrijf, het schrijven van boeken, een grote familie; hoe doe je het allemaal?
KC: „Ik doe alleen dingen waar ik passie voor heb. Mijn gezin komt altijd op de eerste plek. Ik heb ontdekt wat balans betekent voor mij en daar hou ik aan vast. Een vaste routine is goed voor iedereen.”

Je bent ook nog eens verhuisd naar Nashville, hoe is dat?
KC: „Ik woonde in Chicago, maar ik werd meteen verliefd op Nashville toen ik daar negen jaar geleden voor het eerst kwam. Jay en ik wisten altijd al dat wij onze kinderen daar wilden laten opgroeien.”

Gingen er meer deuren voor je open omdat je beroemd bent, of heb je het gevoel dat je juist harder moest werken?
KC: „Beide! Het opende veel deuren maar ik moest mezelf wel meer bewijzen. En ik zou mijn pad voor geen goud willen veranderen.”

Als je moest kiezen tussen acteren of CEO/zakenvrouw zijn, wat zou je kiezen?
KC: „Altijd voor CEO/zakenvrouw. Ik hou van alles dat komt kijken bij mijn eigen bedrijf: het goede, het slechte en het lelijke.”

Het tweede seizoen van Very Cavallari begint om 22.00 uur op E!

Meer over