Interviewprogramma 24 uur met... naar KPN

12 Juli 2016 10:55 | amusement | Door Televizier

© RTL/William Rutten

KPN blaast het programma 24 Uur met... nieuw leven in met Peter Heerschop als presentator. Peter interviewt acht iconische sporters.

De nieuwe versie van 24 uur met... wordt dit najaar uitgezonden op het platform van KPN, KPN presenteert. Peter Heerschop (op de foto in Mannen van een zekere Leeftijd) sluit zichzelf acht keer 24 uur lang met een sporter op, met als doel een goed gesprek. Wie die sporters zijn is nog niet bekend, maar Peter weet zeker dat dit programma perfect bij hem past: „Ik heb het idee dat in dit programma verschillende werelden van mij samenkomen. Namelijk mijn ervaringen als gymleraar, cabaretier, televisiemaker en vooral als voortdurend onderzoeker waarom mensen doen wat ze doen.”

Sporten

In de sporteditie van 24 uur met… zal de ruimte veel weghebben van een sportzaal en hebben ex-gymleraar Peter en zijn gasten de mogelijkheid om lekker te gaan sporten.

24 uur met... stopte eerder dit jaar na acht jaar en werd achtereenvolgens gepresenteerd door Wilfried de Jong en Theo Maassen.

Meer over