Inwoners Utopia hopen op 'ja' in Billy-referendum

21 juli 2016 11:34 | amusement | Door Televizier

© SBS / Elvin

De inwoners van Utopia verwelkomen oud-Utopiaan Billy graag terug in de show. Ze hopen dan ook dat de kijker in het referendum over haar rentree 'ja' stemt.

Billy was hét onderwerp van gesprek in de aflevering van woensdag. De meeste Utopianen blijken positief te staan tegenover een terugkeer van de dame die in 2014 uit het realityprogramma vertrok.

Amicaal

"Ik denk dat ik er een vriendinnetje bij krijg", zegt Utopia's tennislerares Rowena. "Kom maar hoor met Billy. Ik kan wel lekker lachen met haar, denk ik. Beetje gek in d’r kop." Ze denkt dat de oud-Utopiaan een heel gezellige meid is. "Heel amicaal ook, outgoing."

Drama

De Utopianen verwachten dat Billy voor wat reuring kan zorgen. "Ze is gewoon druk, gek en prettig gestoord," vindt accountmanager Romy, "maar dat is toch goed?" Rowena sluit zich daarbij aan: "Als ik denk aan Billy, denk ik aan drama."

Referendum

Billy's ex-geliefde Ruud, met wie ze Utopia verliet, maakte eerder dit jaar al zijn rentree. Hij riep het referendum uit waarin de kijker mag beslissen of Billy de zestiende inwoner van Utopia wordt. Romy snapt de keuze van Ruud: "Hij wil iemand hier hebben met wie hij dezelfde ervaring deelt: zij weten allebei hoe het hier vanaf het begin ging."

Veilige haven

Rowena denkt dat er misschien weer liefde opbloeit tussen Ruud en Billy. "Het zou zomaar kunnen, omdat het zo vertrouwd voelt en zo fijn. Ze hebben een veilige haven bij elkaar. En dat is iets heel moois." Ruud zelf denkt dat zijn relatie met Billy eerder vriendschappelijk wordt.

Geweldig

Utopia-nachtmerrie Bas reageerde enthousiast toen Ruud vroeg wat hij zou stemmen als hij de kijker was. "Ik zou het helemaal geweldig vinden als ze terugkomt. Dat jij en Billy elkaar weer hier mogen aantreffen. Maar dan ga ik er daarna met haar vandoor."

Stemmen?

Het Billy-referendum duurt nog tot vrijdagochtend 22 juli 10.00 uur. Premium-paspoorthouders kunnen hun stem uitbrengen op de website van Utopia.

Lees ook:
Billy is Ruud dankbaar voor referendum: "Utopia kan ik niet loslaten"
Utopia-kunstenares Ramona ziet Billy niet als concurrent

Meer over