Irene Moors: De perfecte vraag krijgt vervolg

20 oktober 2017 14:17 | amusement | Door Televizier

© SBS/Nick van Ormondt

Irene Moors vindt het heerlijk om als quizmaster te schitteren in het SBS 6-programma De perfecte vraag. Nu ze vrijwel zeker weet dat ze een nieuw seizoen van de quiz mag presenteren is ze helemaal in haar nopjes.

De perfecte vraag keert volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid weer terug op televisie. Dat maakte Irene Moors bekend in gesprek met Radio 10. “De perfecte vraag heeft het goed gedaan. We hebben ook te maken met voetbal, daar heeft iedereen mee te maken. Het was een ontzettend leuke quiz en er worden nu wat andere quizzen gedaan, maar ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat dat wel terugkomt. Maar daar gaat maar één iemand over, hè: ons aller John”, waarmee ze doelt op John de Mol.

Irene Moors

De werkrelatie tussen Irene en ‘ons aller John’ is dik in orde. Zo is de presentatrice naast De perfecte vraag al zeker van een aantal presentatieklussen. “Naar bed met Irene komt terug na de jaarwisseling en ik doe een klein uitstapje weer met mijn vriendje Carlo: De tv kantine begint binnenkort”, zegt het voormalig RTL-gezicht.

Programmering SBS

Later dit jaar presenteert SBS de volledige programmering. Wil je hier dolgraag van op de hoogte zijn? Hou Televizier.nl goed in de gaten. We zijn er als de kippen bij.

Meer over