Irene Moors gaat naar bed met Jan Kooijman

14 november 2016 11:21 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

In de eerste aflevering van Naar bed met Irene duikt Irene Moors tussen de lakens met Jan Kooijman. Irene gaat de komende weken ook nog naar bed met onder meer Katja Schuurman en Tjitske Reidinga.

“Wil je met me naar bed?”, is de eerste vraag die Irene Moors haar gast in het live programma Naar bed met Irene stelt. Het antwoord is hopelijk 'ja', want anders is het programma snel afgelopen. Aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN-er zijn of haar carrière, het verleden, de actualiteit en de toekomst.

Jan Kooijman

De eerste gast van Naar bed met Irene is Jan Kooijman en volgens het persbericht is de hoofdvraag van Irene: 'Zijn er eigenlijk dingen die multi-talent Jan niet kan?' Het is natuurlijk een gokje, maar wij denken van wel.

André Hazes jr.

Andere gasten die langskomen in het bed van Irene Moors, zijn Katja Schuurman, Tjitske Reidinga, Gert Verhulst, André Hazes jr., Guido Weijers en Frans Bauer. Naar bed met Irene wordt live uitgezonden. Irene en haar gast liggen niet in bed, maar het publiek in de studio wel.

Naar bed met Irene is vanaf 19 november om 23.05 uur bij SBS6 te zien.

Meer over