Irene Moors herenigd met Rudolph van Veen bij SBS 6

Jarenlang werkte Irene Moors samen met meesterchef Rudolph van Veen in Life4You op RTL 4. Nu wordt het duo herenigd in de kookcompetitie Over smaak valt te twisten.

Over smaak valt te twisten is een competitie tussen groepjes mensen die regelmatig samen koken.

Kookclubs

Naast georganiseerde kookclubs kunnen ook groepjes vrienden, familie of studenten meedoen aan Over smaak valt te twisten. De enige voorwaarde is dat het team uit 4 tot 6 personen bestaat. In het programma is plaats voor acht kookclubs, die in voorrondes eerst één-tegen-één strijden. De hoofdprijs: 25.000 euro.

HelloFresh

De kookclubs krijgen een hele kookstudio tot hun beschikking met allerlei producten van sponsor HelloFresh en mogen zelf kiezen wat ze gebruiken voor hun 'seizoensgebonden gerechten'. Een jury van fijnproevers plus een chef-kok beoordeelt de culinaire creaties.

Irene Moors

Voor Irene Moors betekent Over smaak valt te twisten een terugkeer in de keuken. Jarenlang stond ze elke zondagmiddag boven de potten en pannen in Life & Cooking en later Life 4 You. Rudolph van Veen was jarenlang het gezicht van kookzender 24Kitchen. Hij vertrok daar een paar maanden geleden omdat hij zich niet kon vinden in de nieuwe koers van de zender.

Reageren