Pijnlijk foutje

Irene Moors maakt hilarische blunder in De Verraders

15 april 2022 11:45 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Het RTL4-programma De Verraders zit altijd vol drama, gekonkel en verraad, maar er kan gelukkig ook gelachen worden. In een fragment van komende aflevering is namelijk al te zien dat Irene Moors een hilarische blunder begaat.

En dat heeft alles te maken met haar medekandidaat Babette van Veen en haar soapgeschiedenis.

Irene Moors

Als de kandidaten van De Verraders 2022 zich namelijk weer één voor één verzamelen in de ontbijtruimte, wil Irene Moors iets tegen haar opponente Babette van Veen zeggen. Alleen spreekt ze haar niet aan met 'Babette' maar met haar soapnaam 'Linda', dit tot grote hilariteit van de groep. "Zo stom. Super gênant. Maar ik denk de hele dag aan 'Ademnood, geef je..'", probeert Irene Moors zich voor de camera's snel te verontschuldigen.

Babette van Veen

Foutje bedankt, zou je denken. Maar Babette van Veen lacht erom als een boer met kiespijn. "Wat is er met die vrouw? Wat heeft ze tegen me?" Gelukkig kan ze het aan tafel enigszins relativeren. "Ik heb liever dat je 'Linda' tegen me zegt dan 'jij bent een verrader'.

De Verraders 2022

De vaste kijkers weten al dat dit geen leugen is. Het zijn immers Stefano Keizers, Ortál Vriend en Jamie Westland die momenteel een dubbelrol spelen. Of een van de drie deze week wordt ontdekt, blijft nog even de vraag.

De Verraders is iedere vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over