Irene Moors in nieuwe SBS-show op zoek naar beste kookclub

SBS 6 zoekt de beste kookclub van Nederland in het nieuwe programma Over smaak valt te twisten. De presentatie is in handen van Irene Moors.

Irene verklapte donderdag op Radio 2 al dat ze dit najaar een kookwedstrijd presenteert op SBS 6"Ik ben nu bezig met de voorbereidingen en daarbij krijg ik echt de ruimte om iets leuks te ontwikkelen." Het blijkt te gaan om een competitie tussen groepjes mensen die regelmatig samen koken.

Kookclubs

Naast georganiseerde kookclubs kunnen ook groepjes vrienden, familie of studenten meedoen aan Over smaak valt te twisten. De enige voorwaarde is dat het team uit 4 tot 6 personen bestaat. In het programma is plaats voor acht kookclubs, die in voorrondes eerst één-tegen-één strijden. De hoofdprijs: 25.000 euro.

HelloFresh

De kookclubs krijgen een hele kookstudio tot hun beschikking met allerlei producten van sponsor HelloFresh en mogen zelf kiezen wat ze gebruiken voor hun 'seizoensgebonden gerechten'. Een jury van fijnproevers plus een chef-kok beoordeelt de culinaire creaties.

Irene Moors

Voor Irene betekent Over smaak valt te twisten een terugkeer in de keuken. Jarenlang stond ze elke zondagmiddag boven de potten en pannen in Life & Cooking en later Life 4 You.

Je kunt je hier aanmelden voor Over smaak valt te twisten.

Reageren