Irene Moors kruipt in de huid van Bridget Maasland voor TV Kantine

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn weer druk bezig met een nieuw seizoen van De TV Kantine. Irene heeft inmiddels bekend gemaakt als we ze zich nu weer gaat verkleden.

Op Radio 538 zei Moors het volgende over het nieuwe seizoen van De TV Kantine: “We hebben er al veel gedaan, maar er komen toch weer nieuwe typetjes. Ik ga Bridget Maasland proberen en Goedele Liekens ook. Verder komt Ilse DeLange terug. Het is een beetje wat is nu actueel en wat hebben we nog niet gedaan?”

Carlo Boszhard

Hoe vreemd het ook klinkt, Irene heeft geen flauw idee welke typetjes collega Carlo Boszhard neer gaat zetten. "Ik ben altijd ontzettend met mezelf bezig. Ik weet niet wie hij gaat doen", bekent de blondine.

De opnames voor alweer het zesde seizoen van De TV Kantine beginnen over drie weken.

Typisch Carlo & Irene

Na de opnames gaan Carlo en Irene zeker niet stil zitten, zo vertelt Irene: “Typisch Carlo & Irene komt daarna weer. Dat wordt een quiz. Mijn tv-seizoen zit dus weer vol."

Erland Galjaard omschreef dit spelletjesprogramma eerder als volgt: “Het is een absurdistisch, quiz-achtig geheel met verkleedpartijen. Het is wat lastig te omschrijven. Het is gewoon typisch Carlo & Irene.”

Meer over:

Reageren