Irene Moors maakt vanavond SBS-debuut

1 april 2016 14:47 | amusement | Door Televizier

Geen grap: Irene Moors maakt vrijdag 1 april haar debuut bij SBS 6. Ze neemt vanavond de presentatie van de late editie van Shownieuws voor haar rekening.

Irene's beslissing om met Shownieuws te beginnen was naar eigen zeggen een bewuste keuze.

"Kop er af"

De verwachting was dat Moors morgenavond met de zaterdagavondshow De Vreemde Eend voor het eerst op de buis zou komen bij haar nieuwe werkgever. Maar dit bevalt Irene beter: "Ik vind het wel zo rustgevend. Zo is de kop eraf, de druk wat minder en kunnen de kijkers vast een beetje aan mij wennen in mijn nieuwe omgeving. Ik ben misschien een vreemde eend aan de Shownieuws-desk, maar ik zal er alles aan doen om de uitzending zo goed mogelijk te laten verlopen.”

Niet zo'n vreemde eend

Zo vreemd zal het niet voelen voor Irene, ze heeft al ervaring met showbizzprogramma's, zo verving ze Albert Verlinde al eens bij RTL Boulevard. Vanavond wordt ze bijgestaan door Koos van Plateringen en Maurice Wijnen, beiden meer dan ervaren en deskundig achter de desk van de show. 

Thuis op Zondag

In een interview met het AD verklaarde Irene overigens eerder deze week bij haar contractbesprekingen te hebben afgedwongen dat ze één programma nooit wil presenteren, te weten Thuis op Zondag. “Ik ben niet voor niets gestopt met Life 4 You. Ik ben elke zondag nog blij dat ik niet hoef te werken. En tegenover Carlo… dat snapte SBS-zenderbaas Peter Lubbers ook direct. Dat was geen enkel probleem“

Meer over