Irene Moors mag definitief door met De Perfecte Vraag

15 november 2017 15:26 | amusement | Door Televizier

© SBS/Nick van Ormondt

Goed nieuws voor Irene Moors. Haar spelshow De Perfecte Vraag krijgt een tweede seizoen. “Ik ben gewoon echt heel trots.”

SBS 6 heeft een tweede seizoen besteld van de Talpa-show De Perfecte Vraag. In het programma verzinnen kandidaten zelf de vragen. Als de vraag door de helft van het publiek goed wordt beantwoord is het een perfecte vraag.

Succes voor Irene

Niet alle programma’s van Irene zijn een succes geworden bij SBS 6. Vreemde Eend en Over Smaak valt te twisten  stopten al na één seizoen. Ze is dus erg blij met de terugkeer. “Ik kan eigenlijk echt niet wachten tot de nieuwe serie. Ik heb er echt wel zin in. Nu al.”

Mensenkennis

De Irene-show vormde samen met Mensenkennis de nieuwe dinsdagavond van SBS 6. Beide shows trokken ongeveer 500.000 kijkers.  Het programma van Winston Gerschtanowitz kreeg vorige maand al groen licht voor een tweede serie afleveringen. Toen dat bekend werd, was Irene niet bang voor haar eigen show. “Ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat dat wel terugkomt. Maar daar gaat maar één iemand over, hè: John de Mol.”

Meer over