Irene Moors persifleert Ellie en Janny in nieuw seizoen De TV Kantine

11 september 2016 09:17 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

In het komende seizoen van De TV kantine kruipt Irene Moors weer in de huid van een aantal nieuwe bekende Nederlanders... Mits ze niet te slank zijn. 

Op dit moment zijn Carlo Boszhard en zijn partner Herald druk met het schrijven van de scripts voor een gloednieuwe reeks. Bij Koffietijd kon Irene Moors alvast verklappen dat ze zich weer mag wagen aan een aantal totaal nieuwe typetjes.

Etherdiscipline

Zo is ze straks onder meer te zien als de markante Amsterdamse politiewoordvoerder Ellie Lust die furore maakte tijdens Wie is de mol? dankzij haar ijzersterke etherdiscipline. Ook gaat Irene snoepen als Heel Holland bakt jurylid Janny van der Heijden. Een persiflage waar Moors zelf zin in heeft is die van Xenia Kasper, de kordate manager van sterren als Linda de Mol en Yolanthe. 

Oude bekenden

Daarnaast verandert Irene in een aantal oude bekenden: Kim Holland, Annemarie Jorritsma en ook Linda de Mol zijn weer van de partij. Ook kondigde ze aan dat er veel gastrollen van BN'ers zijn en dat ze het naspelen van de allerslankste sterren overlaat aan anderen: "Als de dames echt te dun zijn dan komt er niet alleen een body double, maar ook een actrice die dat kan."

Meer over